‘Eid ul-Fitr is morgen!

Assalamu ‘alaikum wa rahmatullahi wa barakatuh beste broeders en zusters, met veel vreugde feliciteren wij jullie met het bereiken van het einde van de Ramadan en zeggen alvast tegen jullie: Taqabbal Allaahoe minnaa wa minkoem, moge Allah het van ons en van jullie accepteren.
Hierbij delen wij mee dat de nieuwe maan voor de maand Shawwaal is gezien en dat ‘Eid ul-Fitr dit jaar op dinsdag 04 juni 2019 valt.

Wij vragen Allah onze aanbiddingen van de Ramadan te accepteren, ons onze voorgaande zonden te vergeven en ons standvastig te maken op Zijn Geloof.

We adviseren iedereen die dichtbij woont en het ‘Eid-gebed en de preek bij ons wilt bijwonen om lopend te komen. Vergeet de beloningen niet die te behalen vallen voor het lopen naar de gebedsruimte. Daarnaast houd je op die manier parkeerplaatsen beschikbaar voor broeders en zusters die van ver komen. Parkeerplaatsen zijn overigens ruimschoots aanwezig en gratis.

Vergeet niet op tijd te komen!

Het programma op Eid-ul-Fitr zal als volgt zijn:

  • 09:00 uur: Inloop
  • 10:00 uur: ‘Eid-gebed
  • 10:10 uur: Khutbah gevolgd door een korte lezing
  • 10:35 uur: Bestuursmededelingen
  • 10:40 uur: Afsluiting

Locatie:

Partycentrum Zichtenburg, Tulpenzaal
Zichtenburglaan 23, 2544 EA Den Haag.

Tip:

Mocht u in het bezit zijn van een gebedskleed dan kunt u deze meenemen in verband met de harde vloer van de zaal. Dit verzacht het zitten voor uw rug. Stoelen zijn tevens aanwezig voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Tot slot geven we het advies om een oneven aantal dadels te nuttigen voordat je komt. Dit behoort tot de Soennah van de Profeet (vrede zij met hem).

Moge Allah iedereen een gezegende, goede, gezellige en leuke ‘Eid ul-Fitr schenken.

Wassalamu ‘alaikum,

Namens het bestuur van IGN moskee Al-Ichlaas