IGN INFORMATIE

Wilt u lid worden?

Vul dan dit formulier in. Binnen een afzienbare tijd krijgt u een definitieve bevestiging van onze secretaris met nadere informatie. U kunt ook hier het volledige formulier uitprinten en ingevuld opsturen/ mailen naar onze secretaris.

Machtigingsformulier 

Middels dit formulier machtigt u de Moskee Al-Ichlaas om een bedrag dat u selecteert maandelijks van uw rekening af te schrijven.

Welke imam?

Imam Marwan is de imam van IGN.

De Imam is verantwoordelijk voor de geestelijke verzorging met betrekking tot de Islam. Tevens geeft de imam leiding aan de tablieqgroep en adviseert en ondersteunt het bestuur inzake religieuze aangelegenheden.

Onze zaal huren?

U, als lid van IGN Moskee Al-Ichlaas, kunt in veel gevallen het Sociëteitsruimte (soozruimte), met een capaciteit van maximaal 75 personen, inclusief de keuken reserveren voor een bepaalde activiteit. U kunt een optie nemen voor een reservering door het op te geven per mail info@ignmoskee.nl of secretaris@ignmoskee.nl of telefonisch aan een bestuurslid van IGN.
Lees hier de huurvoorwaarden

Geïnteresseerd of wilt u de zaal huren? Dan kunt u het huurcontract uitprinten en ingevuld en ondertekend inleveren bij de moskee beheerder of digitaal opsturen naar secretariaat@ignmoskee.nl

Moskee beheerder

Reserveringen van de keuken / soosruimte:
Dhr. Hadji Gulzar Habieb telefoon: 070 – 350 8661 of 06 – 50 85 04 85

Onraad en storingen:
Dhr. Hadji Radjoe Kariman telefoon: 070 – 389 9178 of 06 – 14 67 64 87