Maandag 6 mei is het Ramadan

Waarde Broeders en Zusters,

Het bestuur wil u informeren over de komende heilige maand Ramadan.

Ramadan zal inshaa’ Allaah aanvangen op Maandag 6 mei 2019. Vanavond (5 mei 2019) wordt in de moskee het eerste tarawieh gebed verricht. Dit zal na het ishaa gebed gebeuren. Hieronder vindt u de Ramadanlijst met de gebedstijden. Verder zal Inshaa’ Allaah op woensdag 5 juni 2019 Eid ul Fitr zijn met eventuele mogelijkheid tot wijzigingen, afhankelijk van of de nieuwe maan is gezien of niet.

Klik op de kalender links om de gebedstijden voor de maand Ramadan te bekijken.

Iftar Sadaqah

Tijdens de maand Ramadan kunt u in de moskee zelf de iftar en warme maaltijd (laten) voorbereiden en verzorgen. Op het prikbord in de soos- en vrouwenruimte hangt de Iftar kalender waarop u uw iftar kunt inschrijven. Bent u geïnteresseerd om een iftar te verzorgen en wilt u meer informatie voor de beschikbaarheid van de dagen, vragen of nadere informatie, dan kunt u een email sturen naar info@ignmoskee.nl of contact opnemen met de voorzitter Mobarek Boedhoe op telefoon 06 4509 1817.

Sadaqah giften (moskee bijdrage)

Weet beste broeder/zuster dat elke euro die u schenkt aan de moskee ten goede komt aan uzelf. Weet dat elke goede daad die daar verricht wordt, dat u daar ook van profiteert. Denk aan bijvoorbeeld de gebeden die in de moskee verricht worden, lezingen die daar gegeven worden, Qor’an die daar gereciteerd worden, elke wudu die daar verricht wordt, de Jumah (vrijdagsgebed) en ga zo maar door. Dit is uw kans om uw hasanaat (goede daden) te vermeerderen. Houdt er wel rekening mee dat u dit omwille van Allah doet.

U kunt uw Sadaqah giften overmaken op:

Bank ING Bank
Rekeningnummer NL07 INGB 000 06839 38
Ten name van IGN Moskee Al-Ichlaas te Den Haag
Onder vermelding van Moskee bijdrage en uw Lidnummer

Of anders contant afgeven aan één van de penningmeesters, u ontvang dan hiervan een kwitantie.

Alvast bedankt voor uw bijdrage en moge Allah al onze goede daden accepteren.

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neemt u dan contact met ons op.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Wassalaamu alaikum,

Namens het bestuur van IGN moskee Al-Ichlaas