secretariaat@ignmoskee.nl

Inloopsessie

Als moslims in Nederland hebben wij dagelijks te maken met mensen in onze netwerk, denk bijvoorbeeld aan collega’s, vrienden, kennissen, buren etc, die geen moslims zijn.

Zo zijn er mensen die niets van islam of religie willen weten, maar zijn er zeker ook genoeg mensen die vragen hebben of nieuwsgierig zijn. De kans is groot dat jij op school, werk of misschien zelfs in je vrienden- of familiegroep mensen kent die meer over de islam willen weten. Zij hebben misschien vragen waarop jij niet de (beste) antwoorden hebt of je hebt wellicht niet de tijd om de aandacht te geven die deze belangrijke taak verdient. Daarvoor hebben wij nu met de Wil van Allaah een oplossing.

Binnen onze moskee Al-Ichlaas is nu imam/theoloog/gelukscoach Tarek die graag in contact komt met mensen die vragen hebben omtrent de islam. Hij kan zijn expertise gebruiken om deze mensen te helpen en met de Wil van Allaah zullen zij wellicht zelfs onze prachtige religie binnentreden. Kent u dus zulke mensen dan kan u of de persoon in kwestie contact opnemen met imam Tarek, tarekinfo86@gmail.com.

Op vrijdag tussen 15.00 tot 17.00 uur kan je ook gewoon binnenlopen voor een laagdrempelig gesprekje waarin je vrij bent om te vragen wat jij maar wilt!

Schuiven naar boven